Beveiliging

Boone IT

IT Beveiliging

Met onze IT beveiliging beschermt u uw bedrijf of organisatie tegen datalekken, virussen en identiteitsdiefstal. Voor veiliger werken - en een betrouwbare reputatie.

Vraag offerte aan
×

IT beveiliging: voorkomen is beter dan genezen

Grote kans dat u of uw medewerkers er mee te maken krijgen: cybercrime. Spam en phishingmails in de inbox, opdrachten van mensen die zich online voordoen als leidinggevende, virussen en ransomware, datadiefstal en ga zo maar door. De financiële schade daarvan loopt al gauw flink in de papieren. Om over de reputatieschade nog maar te zwijgen. Voorkomen is beter dan genezen. Daarom beschermen wij uw medewerkers, systemen en data tegen dreiging van buitenaf voordat het kwaad kan.

Werkplek- en netwerkbescherming

Werkplek- en netwerkbescherming

De meeste bedreigingen komen binnen op de werkplek. Eén klik op een schimmige link in een mailtje en het leed is vaak al geschied. Daarom zorgen we voor feilloze werkplekbeveiliging met o.a. firewalls, two factor authentication en extra beveiligde e-mail. Daarbij beschermen we ook graag uw servers en verbindingen met uitgebreide internet beveiliging. Zo kunnen u en uw collega’s altijd en overal veilig blijven werken. Kortom, optimale IT beveiliging – zonder impact op het gebruiksgemak.

IT Security check

Bent u benieuwd naar de huidige status van uw IT beveiliging? Wilt u weten of er kwetsbare plekken zijn uw organisatie? Met onze IT Security Scan nemen we uw gehele IT landschap onder de loep. Van uw software en hardware tot uw wachtwoord- en documentatiebeleid. Zo brengen we uw risico’s in kaart en leggen we eventuele kwetsbaarheden direct bloot. U ontvangt de resultaten in een helder rapport met persoonlijke uitleg en adviezen van een specialist. Daarmee weet u precies waar u aan toe bent.

Ook betere IT beveiliging?

Ook betere IT beveiliging?

Wij creëren graag een betrouwbare, digitale werkplek voor uw medewerkers en een veilige omgeving voor (gevoelige) bedrijfsinformatie en klantgegevens. Op basis van de resultaten van een security check én de wensen en behoeften van uw organisatie implementeren we precies de maatregelen die nodig zijn om uw onderneming optimaal te beschermen. Zonder in te leveren op gebruiksvriendelijkheid en zonder dat u er zelf nog omkijken naar heeft. Gewoon altijd veilig en up-to-date voor een vast bedrag per maand.

Nieuwsgierig naar hoe uw organisatie haar IT beter kan beveiligen? Neem contact op en laat u vrijblijvend adviseren.

Neem contact op

Wij werken voor

Hieronder een greep uit onze klanten.

Logo Les Genereux
Logo Perfectkeur
Logo FastenerPoint
Logo Superfood
Logo Interior Glassolutions
Logo HG Montage
Logo G. Vlastuin Transport
Logo Brandola
Logo Bakkerij van Voorthuizen
Logo Jansen 2 Wielers
Logo KGS
Logo Van Ree Accountants