Internet beveiliging

Boone IT

Internet beveiliging

Met uitgebreide netwerkbeveiliging beschermt u klantgegevens en (gevoelige) bedrijfsgegevens. Nu belangrijker dan ooit.

Vraag offerte aan
×

24/7 Netwerkbeveiliging

Iedere dag sluit u uw pand af. U activeert het alarm en gaat met een gerust hart naar huis. Maar uw netwerk blijft ‘aan’. Uw systemen en bedrijfsapplicaties draaien door en zijn ontvankelijk voor bedreigingen ook lang nadat uw werkdag erop zit. Met state of the art netwerkbeveiliging worden uw netwerk en verbindingen 24/7 beschermd tegen virussen, spam en hacks. Daarmee voorkomt u diefstal, verwijdering of blokkering van data en smet op uw bedrijfsreputatie.

Veilig & toegankelijk in één

Uw netwerk en bedrijfssoftware moet toegankelijk zijn voor uw medewerkers. Voor collega’s thuis, op kantoor of bij klanten op locatie. Dat brengt echter ook risico’s met zich mee. Het kan de deur openen voor cybercriminelen en de privacy en integriteit van uw organisatie schenden of zelfs beschikbaarheid van uw documenten blokkeren. Met slimme maatregelen houden we kwaadwillenden buiten de deur – zonder dat uw medewerkers er iets van merken.

Wat we doen

Optimale netwerkbeveiliging gaat hand in hand met inzicht. Inzicht in uw netwerkverkeer en in uw data. Daarom monitoren en inspecteren we automatisch uw dataverkeer. Zo merken we verdachte netwerkactiviteit direct op. Daarnaast segmenteren we uw netwerken en zetten we intelligente firewalls op met FortiGate. We installeren vooraanstaande anti-virusprogramma’s als Eset en gebruiken krachtige Ubiquiti UniFi security gateways en switches. Alles om uw netwerk veilig te houden.

Ook uw server- en netwerkbeveiliging verbeteren?

Wij helpen uw MKB-bedrijf en of andere organisatie graag aan veilige servers, netwerken en WiFi-verbindingen, zodat u veilig kunt blijven werken in de cloud en uw gegevens zowel tijdens kantooruren als na sluitingstijd safe blijven. Wij zorgen voor optimale cyber security waarmee u hacks, bijvoorbeeld eventuele beveiligingsproblemen bij thuiswerken voorkomt. Kortom, een alles-in-één oplossing voor een veilige werkomgeving. Vandaag en morgen.

Vraag een IT security scan aan of neem contact op en laat u vrijblijvend adviseren.

Neem contact op

Wij werken voor

Hieronder een greep uit onze klanten.

Logo Les Genereux
Logo Perfectkeur
Logo FastenerPoint
Logo Superfood
Logo Interior Glassolutions
Logo HG Montage
Logo G. Vlastuin Transport
Logo Brandola
Logo Bakkerij van Voorthuizen
Logo Jansen 2 Wielers
Logo KGS
Logo Van Ree Accountants