IT security scan

Boone IT

IT security scan

Ontdek de status van uw netwerk- en cyberveiligheid met onze uitgebreide IT Security Scan. Wij laten organisaties en bedrijven zien waar ze écht staan.

Vraag offerte aan
×

Hoe weerbaar bent u?

Met de toenemende digitalisering van vandaag de dag heeft ook de cybercrime de afgelopen jaren een hoge vlucht genomen. Criminelen vinden continu nieuwe manieren om bedrijfsgegevens te stelen of om uw documenten en systemen te gijzelen. Dat zal helaas niet minder worden. Als organisatie wilt u financiële en reputatieschade voorkomen en dus neemt u maatregelen. Maar hoe weerbaar is uw organisatie nu eigenlijk echt?

De IT Security Scan

De IT Security Scan

Met de IT Security Scan van Boone IT ontdekt u eventuele kwetsbare plekken in uw cybersecurity. Tijdens de scan nemen we uw ICT beleid onder de loep. We checken of uw software en hardware up-to-date zijn en of er sprake is van veel voorkomende problemen. We gaan na hoe veilig uw inlogtechnieken zijn, of u een solide wachtwoordbeleid voert en hoe u omgaat met gevoelige informatie en documenten. Tot slot beoordelen we uw totale netwerk infrastructuur op veiligheid. Zo schetsen we eenvoudig en snel een totaalbeeld.

Neem contact op

Beveiliging is mensenwerk

Met de IT Security Scan leggen we uw hele IT langs de meetlat. Maar uw systemen zijn vaak net zo goed beveiligd als de kennis van de mensen die er mee werken. Daarom bespreken we niet alleen de resultaten van het de scan persoonlijk, maar onderzoeken we bijvoorbeeld ook het kennisniveau van u en uw medewerkers. Daarmee brengen we echt álle risico’s in kaart en stellen we de beste oplossingen voor uw organisatie voor.

Vraag nu de IT Security Scan aan

Vraag nu de IT Security Scan aan

Wij helpen MKB-bedrijven en andere organisaties aan een veilige, snelle werkomgeving waarin zij zorgeloos kunnen werken. Daarvoor is eerst inzicht nodig. Inzicht in uw beveiliging en risicoprofiel. Vraag daarom nu de security scan aan en check of uw data en systemen goed genoeg beveiligd zijn. Voor de veilige bedrijfsvoering van vandaag – en die van morgen.

Neem nu contact op en ontdek wat een veiligheidsscan voor uw organisatie kan betekenen.

Neem contact op

Wij werken voor

Hieronder een greep uit onze klanten.

Logo Les Genereux
Logo Perfectkeur
Logo FastenerPoint
Logo Superfood
Logo Interior Glassolutions
Logo HG Montage
Logo G. Vlastuin Transport
Logo Brandola
Logo Bakkerij van Voorthuizen
Logo Jansen 2 Wielers
Logo KGS
Logo Van Ree Accountants