Werkplekbeveiliging

Boone IT

Werkplekbeveiliging

Met onze werkplekbeveiliging beschermt u uw systemen tegen spam, virussen, ransomware en datadiefstal. Zo kunt u zorgeloos blijven werken. Iedere dag opnieuw.

Vraag offerte aan
×

Alledaagse bedreigingen

Helaas zijn bedreigingen van buitenaf aan de orde van de dag. Medewerkers van bedrijven en organisaties ontvangen bijvoorbeeld phishing mails die niet van echt te onderscheiden zijn, krijgen te maken met nep opdrachten van hun zogenaamde CEO of worden middels social engineering aangespoord toegang tot hun systemen te verlenen aan een frauduleuze helpdesk. Met slimme werkplekbeveiliging wapent u uw organisatie hiertegen.

Complete werkplekbeveiliging

Complete werkplekbeveiliging

De meeste bedreigingen komen binnen via de (digitale) werkplek, dus we pakken de problemen direct bij de bron aan. Daarom stellen we een compleet pakket aan maatregelen voor u samen. Complete werkplekbeveiliging met onder andere een centraal wachtwoord- en beveiligingsbeleid over alle apparaten, two-factor authentication, firewalls, bitlockers, endpoint protection en een beveiligde e-mail omgeving met spamfiltering een automatische scans van links en bijlagen.

Bescherming voor gebruikers

Onze maatregelen beschermen uw hardware en software tegen indringers. Maar als het gaat om beveiliging is het ook belangrijk om de eindgebruiker aandacht te geven. Uw medewerkers zijn immers degenen die uw systemen gebruiken en daardoor het meest vatbaar voor eventuele bedreigingen. Daarom bieden we ook opleidingsmogelijkheden en gebruikerstrainingen aan. Hiermee tillen we uw cyber security samen naar een nóg hoger niveau.

Meer informatie

Ook zorgeloos werken met onze werkplekbeveiliging?

Ook zorgeloos werken met onze werkplekbeveiliging?

Tegenwoordig zijn uw bedrijfsgegevens ongetwijfeld via het internet toegankelijk. U werkt bijvoorbeeld in de cloud of gebruikt online bedrijfsapplicaties. Daarmee is IT beveiliging nóg belangrijker geworden. Bij Boone IT brengen we uw risico’s in kaart en stellen we plan op met passende oplossingen. Van automatische backups en document encryption tot aan volledige netwerkbeveiliging – we implementeren precies de maatregelen die u nodig heeft.

Voorkom hacks en neem vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden voor uw organisatie.

Neem contact op

Wij werken voor

Hieronder een greep uit onze klanten.

Logo Les Genereux
Logo Perfectkeur
Logo FastenerPoint
Logo Superfood
Logo Interior Glassolutions
Logo HG Montage
Logo G. Vlastuin Transport
Logo Brandola
Logo Bakkerij van Voorthuizen
Logo Jansen 2 Wielers
Logo KGS
Logo Van Ree Accountants