Boone IT Barneveld

ICT Ede

×

Als specialist op het gebied van ICT beveiliging beschermen wij uw bedrijf of organisatie tegen datalekken en cybercriminaliteit. We richten uw systemen optimaal in, zodat u veilig in een snelle online omgeving werkt, zowel op kantoor als thuis.

ICT in Ede: specialist op locatie

De basis van een veilige en slimme werkplek is ICT. Met onze oplossingen voor informatie- en communicatietechnologie hoeft u zich geen zorgen meer te maken om trage en onveilige systemen. We richten de digitale omgeving zo in dat u kunt focussen op het werk zelf, zonder tijd te verliezen aan het oplossen van softwarefouten en mogelijke beveiligingslekken. Als ICT specialist in Ede zijn we een betrouwbare partner dichtbij huis.

Complete ICT oplossingen

Boone IT vindt het belangrijk om rekening te houden met uw wensen op het gebied van ICT. We gaan met u in gesprek en leggen de mogelijkheden aan u voor. Zo bieden we u service voor werkplekbeveiliging, internet beveiliging en het veilig opslaan van klantgegevens. Ook ondersteunen we u bij het slimmer inrichten van de moderne werkplek. Denk bijvoorbeeld aan wachtwoordbeheer en zakelijke telefonie. U kunt voortaan snel en veilig werken vanaf de server én in de cloud.

Optimalisatie door ICT scan

Benieuwd hoe uw ICT er op dit moment voorstaat? Dit brengen we in kaart middels een IT Security Scan. Verbeteringen en eventuele kwetsbaarheden hebben we zo gedetecteerd. Die lossen we natuurlijk ook voor u op. Full service oplossingen en snel schakelen, dat mag u van Boone IT verwachten.

ICT specialist in Ede

Bent u op zoek naar een ICT specialist in Ede? Dan verwelkomen we u graag bij Boone IT. Zo heeft u voortaan geen last meer van vervelende hardware- en softwareproblemen en kunt u met een gerust hart online werken. Uw systemen houden we up-to-date aan de hand van een vast bedrag per maand. Nieuwsgierig naar wat onze Ede ICT specialist voor uw organisatie kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op en laat u adviseren.

Neem contact met ons op!

Wij werken voor

Hieronder een greep uit onze klanten.

Logo Les Genereux
Logo Perfectkeur
Logo FastenerPoint
Logo Superfood
Logo Interior Glassolutions
Logo HG Montage
Logo G. Vlastuin Transport
Logo Brandola
Logo Bakkerij van Voorthuizen
Logo Jansen 2 Wielers
Logo KGS
Logo Van Ree Accountants