Boone IT Barneveld

ICT bedrijf Amersfoort

×

Zoek je een ICT bedrijf in Amersfoort? Dan bent u uitgekomen bij de juiste specialist. Boone IT zorgt ervoor dat uw zakelijke informatie- en communicatietechnologie perfect in orde is. Zo is uw bedrijf beschermd tegen datalekken en werkt u slimmer en sneller.

ICT Amersfoort: specialist op locatie

De basis van een slimme en veilige werkplek is goed ingerichte ICT. Hierbij kunt u denken aan praktische zaken zoals het in orde brengen van de telefonie tot het optimaliseren van systemen waarmee u onbezorgd kunt werken in de cloud. Wij bieden full service ICT oplossingen in Amersfoort, zodat u er geen omkijken meer naar heeft.

Veilige ICT oplossingen

Een goede ICT omgeving valt of staat met het garanderen van de veiligheid van uw bedrijfsgegevens, alsook gegevens van uw klanten. Wij zorgen ervoor dat virussen, datalekken en identiteitsdiefstal niet meer tot de mogelijkheden behoren. Onze oplossingen passen we niet alleen toe op de bedrijfslocatie, maar we zorgen er ook voor dat u buiten het interne netwerk veilig vanaf een andere locatie kunt werken in de cloud.

ICT scan voor optimalisatie

Voordat we (preventieve) oplossingen gaan implementeren, kijken we eerst hoe uw ICT omgeving op dit moment is ingericht. Hoe zit het met de huidige beveiliging? Is de geïnstalleerde software en hardware up-to-date? Wordt er gebruikgemaakt van een wachtwoord- en documentatiebeleid? Mogelijke kwetsbaarheden brengen we aan het licht en lossen we ook op.

ICT specialist Amersfoort

Wanneer u een gedegen ICT specialist wilt inschakelen dan is het handig als deze dicht bij huis zit. Zo kunnen we snel schakelen en werken we zo snel mogelijk toe naar een slimmere en veiligere omgeving. Bovendien zijn we ook inzetbaar om uw systemen up-to-date te houden in de toekomst, dit voor een vast bedrag per maand. Benieuwd wat Boone ICT specialist in Amersfoort voor uw bedrijf doen? Neem dan contact met ons op voor advies op maat.

Neem contact met ons op!

Wij werken voor

Hieronder een greep uit onze klanten.

Logo Les Genereux
Logo Perfectkeur
Logo FastenerPoint
Logo Superfood
Logo Interior Glassolutions
Logo HG Montage
Logo G. Vlastuin Transport
Logo Brandola
Logo Bakkerij van Voorthuizen
Logo Jansen 2 Wielers
Logo KGS
Logo Van Ree Accountants