Boone IT Barneveld

ICT Apeldoorn

×

Uw bedrijf beschermen tegen datalekken en andere cybercriminaliteit? Voortaan slimmer en sneller werken? Dan zit u goed bij Boone IT. Wij zijn uw full-service ICT specialist in Apeldoorn.

ICT in Apeldoorn: op uw locatie

Trage systemen door niet-geüpdatete software en hardware zijn erg vervelend voor u en uw medewerkers. Tel daarbij op de beveiligingsrisico’s die u loopt. Met onze oplossingen voor communicatie- en informatietechnologie hoeft u zich hier geen zorgen meer over te maken. Wij richten de digitale omgeving optimaal in, zodat u kunt focussen op uw werk.

Full-service ICT oplossingen

Bij Boone IT vinden we het belangrijk om verder te kijken dan basisoplossingen. We pakken de hele werkplek aan. Hierbij kunt u denken aan het in orde brengen van de telefonie, het ondersteunen in wachtwoordbeheer en documentatiebeleid , het verbeteren van uw internetbeveiliging en het inrichten van de cloud-omgeving. Zo kunt u altijd snel en veilig online werken, ook als u op een andere locatie bent.

ICT scan maken

Ieder bedrijf is anders en daarom starten we met een complete ICT-scan, waarbij we de huidige systemen onder de loep nemen. Hoe zit het met de beveiliging? Is de software en hardware up-to-date? Hoe kunnen we u ondersteunen bij het slimmer en moderner inrichten van de werkplek? Op basis van deze ICT scan stellen we een concreet plan op om uw digitale omgeving sterk in te richten.

ICT specialist in Apeldoorn

Zoekt u naar een ICT specialist in Apeldoorn? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Vanaf nu vermijdt u vervelende software- en hardware problemen. U maakt zich geen zorgen meer over mogelijke beveiligingslekken en werkt optimaal online. Tevens houden we uw systemen ook in de toekomst up-to-date voor een vast bedrag per maand. Benieuwd wat Boone IT voor uw bedrijf kan betekenen? Onze Apeldoorn ICT specialist geeft u graag advies op maat!

Wij werken voor

Hieronder een greep uit onze klanten.

Logo Les Genereux
Logo Perfectkeur
Logo FastenerPoint
Logo Superfood
Logo Interior Glassolutions
Logo HG Montage
Logo G. Vlastuin Transport
Logo Brandola
Logo Bakkerij van Voorthuizen
Logo Jansen 2 Wielers
Logo KGS
Logo Van Ree Accountants