Internet as a Service

Boone IT

Internet as a Service

Internet is de levensader van uw organisatie. Zonder connectie kunt u immers niet of niet goed werken. Met Internet as a Service van Boone IT bent u 24/7 online.

Vraag offerte aan
×

Wat is Internet as a Service?

Met Internet as a Service (IaaS) heeft u toegang tot het internet én profiteert u van extra dienstverlening. Naast het feit dat u altijd up and running bent, zorgen we bijvoorbeeld ook voor een extra veilige omgeving waarin uw gegevens en connectie beschermd worden tegen bedreigingen van buitenaf en maakt u gebruik van snelle support. Geen uren in de wacht hangen, maar direct contact met een specialist. Wel zo fijn.

Netwerken & verbindingen

Netwerken & verbindingen

Internet as a Service is onafhankelijk van specifieke providers. Wij kunnen dus internet leveren over de verschillende netwerken van bijvoorbeeld KPN, Tele2, Eurofiber of DELTA Zakelijk. Met een klassieke ADSL/VDSL verbinding, glasvezel of mobiel 4G- of 5G netwerk. Afhankelijk van mogelijkheden van uw kantoor of locatie, vinden we altijd de beste oplossing voor de wensen en behoeften van u en uw organisatie.

Maximale veiligheid & 100% uptime

Veiligheid is geen optionele keuze, maar een standaard onderdeel van ons abonnement. We koppelen uw internet met een gehoste of eigen firewall met additionele DDoS bescherming. Daarnaast voeren we de verbinding dubbel uit met automatische failover. Zo schakelen we meteen over naar een werkende verbinding als een connectie onverhoopt uitvalt -zonder dat u er iets van merkt. 100% uptime. Gegarandeerd.

Ook een Internet as a Service abonnement?

Ook een Internet as a Service abonnement?

Wilt u ook op ieder moment van de dag veilig en snel kunnen werken? Met ons IaaS abonnement (ook als onderdeel van compleet IT beheer) faciliteren we uw bedrijfsvoering en leggen we een solide basis voor een optimale Cloud Managed Experience of digitale werkplek. Bovendien heeft u slechts één aanspreekpunt voor al uw vragen op het gebied van internet, snelheden, veiligheid en aanleg. Gewoon voor een vast bedrag per maand. Zonder verrassingen achteraf.

Neem nu contact met ons op en ontdek de mogelijkheden voor uw organisatie.

Neem contact op

Wij werken voor

Hieronder een greep uit onze klanten.

Logo Les Genereux
Logo Perfectkeur
Logo FastenerPoint
Logo Superfood
Logo Interior Glassolutions
Logo HG Montage
Logo G. Vlastuin Transport
Logo Brandola
Logo Bakkerij van Voorthuizen
Logo Jansen 2 Wielers
Logo KGS
Logo Van Ree Accountants