IT Beheer

Boone IT

IT Beheer

Met optimaal IT beheer zorgen wij dat organisaties en MKB-ondernemingen zorgeloos kunnen blijven werken. Veilig, snel en met de fijnste support.

Vraag offerte aan
×

Wat is IT Beheer?

IT beheer is het managen en onderhouden van alle vormen van IT in uw organisatie. Denk hierbij aan uw software applicaties, maar ook aan uw hardware apparatuur en bijvoorbeeld beveiliging. Al deze onderdelen moeten naadloos op elkaar aansluiten, zodat uw medewerkers probleemloos aan de slag kunnen en in het ideale geval zelfs effectiever én effectiever kunnen werken. Zonder dat u zelf nog ergens omkijken naar heeft.

Dit doen wij

Dit doen wij

Wij leveren compleet IT beheer. Wij beheren met het grootste plezier de IT infrastructuur met servers en computers op uw locatie. Van netwerkbeheer, systeembeheer en werkplekbeheer tot aan het uitvoeren van updates, het maken van backups en monitoring. Desgewenst leveren we ook apparatuur en verzorgen we een e-mailomgeving en veilige documentopslag. Technisch beheer, functioneel beheer en applicatiebeheer in één.

Proactief beheer met support

Boone IT fungeert als servicedesk en uitvoerend specialist. Eén aanspreekpunt voor al uw vragen en proactief beheerder. We monitoren namelijk continu, waardoor we eventuele problemen vroegtijdig signaleren en oplossen voor u er erg in heeft. Daarbij houden we uw systemen natuurlijk ook up-to-date, veilig en snel. Zo kunnen uw medewerkers altijd optimaal blijven werken en focust u zich gewoon op het runnen van uw onderneming.

Meer informatie

Ook IT beheer uitbesteden?

Ook IT beheer uitbesteden?

Wij helpen u graag aan een geoptimaliseerde IT omgeving waarin u profiteert van de nieuwste technologieën en de productiviteit op de werkvloer verhoogt. Een snelle en bovenal veilige werkomgeving waarmee u klaar bent voor de toekomst en kosten bespaart. Uiteraard met de behulpzame support die u van een IT beheerder mag verwachten. Allemaal tegen een vast bedrag per maand. Geen verrassingen achteraf.

Neem nu contact met ons op en ontdek de mogelijkheden voor uw bedrijf.

Neem contact op

Wij werken voor

Hieronder een greep uit onze klanten.

Logo Les Genereux
Logo Perfectkeur
Logo FastenerPoint
Logo Superfood
Logo Interior Glassolutions
Logo HG Montage
Logo G. Vlastuin Transport
Logo Brandola
Logo Bakkerij van Voorthuizen
Logo Jansen 2 Wielers
Logo KGS
Logo Van Ree Accountants