Moderne werkplek

Boone IT

Moderne werkplek

Werk slimmer, sneller en veiliger met een moderne werkplek van Boone IT. Een fijne werkomgeving voor thuis en op kantoor. Gewoon in de cloud.

Vraag offerte aan
×

Cloud Managed Experience

Bij Boone IT zien we de moderne werkplek als een Cloud Managed Experience. De technieken achter uw systemen en de koppelingen met allerlei bedrijfssoftware kunnen geweldig zijn, maar uiteindelijk draait het om de ervaring van uw medewerkers en uiteindelijk uw klanten. Daarom creëren we een fijne, digitale werkomgeving waarin uw collega’s optimaal kunnen presteren. Blije medewerkers en betere bedrijfsresultaten in één.

Voordelen van de moderne werkplek

Onze Cloud Managed Experience biedt meerdere voordelen voor uw organisatie. Ten eerste profiteert u van maximale veiligheid wat betreft uw online werkomgeving. Daarbij stemmen we alle onderdelen van de moderne werkplek naadloos op elkaar af, waardoor er ook effectief én efficiënt samengewerkt kan worden. Zorgeloos en gelijktijdig werken in systemen of bestanden. Waar u en uw medewerkers ook zijn.

Microsoft 365 mogelijkheden

Het Microsoft 365 platform vormt één van de bouwstenen van onze Managed Cloud Experience. Veiligheid staat in dit platform voorop. Daarnaast heeft u toegang tot al uw applicaties met een Single Sign On (SSO): u hoeft slechts één keer in te loggen op een account. Ook worden er automatisch backups van documenten en e-mails gemaakt, kunt u vanaf ieder apparaat printverzoeken versturen en stelt u bijvoorbeeld maatwerk e-mail handtekeningen in. Kortom, een alles-in-één platform.

Meer informatie

Ook een moderne werkplek voor uw organisatie?

Ook een moderne werkplek voor uw organisatie?

Wij helpen u graag met het opzetten van een moderne werkplek op basis van Microsoft 365. Een eigen werkomgeving in de cloud, AVG compliant, eenvoudig schaalbaar en op maat gemaakt voor u en uw medewerkers. Altijd up-to-date en veilig, zonder ingewikkeld wachtwoordbeheer. Zelfs inloggen met gezichtsherkenning is mogelijk. Onze Cloud Management Experience biedt haast eindeloze mogelijkheden. Ook voor uw onderneming.

Neem vrijblijvend contact met ons op en laat u adviseren en inspireren.

Neem contact op

Wij werken voor

Hieronder een greep uit onze klanten.

Logo Les Genereux
Logo Perfectkeur
Logo FastenerPoint
Logo Superfood
Logo Interior Glassolutions
Logo HG Montage
Logo G. Vlastuin Transport
Logo Brandola
Logo Bakkerij van Voorthuizen
Logo Jansen 2 Wielers
Logo KGS
Logo Van Ree Accountants