Online werkplek

Boone IT

Online werkplek

Wij helpen bedrijven en organisaties aan een online werkplek waarmee medewerkers altijd en overal aan het werk kunnen. Makkelijk, snel en veilig.

Vraag offerte aan
×

Wat is een online werkplek?

Een online werkplek is een digitale omgeving waarin u en uw medewerkers kunnen werken. Met een dergelijke virtual desktop of remote desktop server heeft u altijd toegang tot al uw software programma’s, documenten en data. Waar u ook bent. U heeft alleen een computer of laptop met internetverbinding nodig om aan de slag te kunnen gaan. Hierdoor kunt u eenvoudig thuis werken, op kantoor of bij een klant op locatie.

Voordelen van een digitale werkplek

Voordelen van een digitale werkplek

Bij Boone IT is uw digitale werkomgeving bijzonder goed beveiligd. Zo kunnen uw medewerkers zorgeloos werken, zonder het risico op virussen of datalekken. Daarnaast bespaart u op de kosten. U hoeft immers geen hardware aan te schaffen of een eigen IT infrastructuur aan te leggen. Sterker nog, u heeft zelfs geen IT afdeling meer nodig. Bovendien verhoogt een online werkplek ook de productiviteit en kunt u in een later stadium eenvoudig opschalen – zonder gedoe.

Windows Virtual Desktop

Onze digitale werkplekken zijn gebaseerd op de Windows Virtual desktop. Deze cloud-gebaseerde bureaubladen met het vertrouwde Windows 10 besturingssysteem kennen hoge veiligheidsstandaarden, werken op ieder apparaat en ondersteunen al uw applicaties. De makkelijke integratie met Microsoft 365 apps en andere Azure diensten maakt dat u en uw medewerkers nóg sneller en beter samen kunnen werken.

Meer Informatie

Ook een online werkplek creëren?

Ook een online werkplek creëren?

Wij helpen u graag met het opzetten van een virtuele werkplek voor u en uw collega’s. We creëren een werkplek die helemaal wordt afgestemd op de wensen van uw organisatie of MKB-onderneming. Een volledige Cloud Managed Experience met Microsoft Office 365, integratie van bedrijfssoftware als FAS, Exact Online of SnelStart en IT support. Daarmee heeft u echt nergens meer omkijken naar.

Neem nu contact met ons op en ontdek de mogelijkheden voor uw bedrijf.

Neem contact op

Wij werken voor

Hieronder een greep uit onze klanten.

Logo Les Genereux
Logo Perfectkeur
Logo FastenerPoint
Logo Superfood
Logo Interior Glassolutions
Logo HG Montage
Logo G. Vlastuin Transport
Logo Brandola
Logo Bakkerij van Voorthuizen
Logo Jansen 2 Wielers
Logo KGS
Logo Van Ree Accountants