Altijd bereikbaar!

U wilt kunnen bellen en gebeld worden, maar telefoongesprekken van klanten missen wilt u niet! Als zzp’er de hele dag op kantoor zitten, dat kan natuurlijk niet. Toch moet uw bedrijf bereikbaar zijn! Daarom bieden wij IP telefonie, waarbij dit allemaal gelijktijdig kan.

Onbeperkt bellen

De oplossing voor onbeperkt bellen! U kiest zelf voor de module  onbeperkt bellen voor een vast maandbedrag!

HIP Express Office voor kantoor.

U werkt met minimaal twee mensen en bent iemand die met de tijd mee gaat en u weet wat u wilt. Graag wilt u kosten besparen en tegelijkertijd gebruik maken van nieuwe technologie en mogelijkheden. Dat kan met HIP Express. Dit pakket maakt het mogelijk uw internetverbinding te gebruiken voor telefonie (VoIP) ter vervanging van uw telefoonlijn.

Tevens belt u onbeperkt naar vaste en mobiele nummers in Nederland, voor een vaste prijs per maand.

Hiermee bespaart u aanzienlijk op uw abonnements- en belkosten. Bovendien heeft u veel meer mogelijkheden dan bij gewoon’ bellen. Zoals de mogelijkheid om een ingesproken voicemail op uw smartphone te kunnen beluisteren, omdat deze via e-mail naar u verzonden is. Maar ook een keuzemenu behoort tot de opties.

Met HIP Express Office kan het allemaal!

HIP Express One voor ZZP

HIP Express One is een VoIP-pakket, dat de enkele (analoge) telefoonlijn vervangt. Het grote voordeel? Het bellen via HIP Express One levert u minder kosten op, dan wanneer u gebruik maakt van een analoge lijn. Zowel de vaste kosten als de belkosten zijn lager.

Via uw telefoon kunt u vrijwel alle instellingen configureren. Dit kan ook via een internetportal. Ook heeft u via deze internetportal toegang tot uw facturen en vindt u hier een overzicht van uw belkosten.

HIP Express One2Go voor ZZP

Met HIP Express One2Go heeft u dezelfde mogelijkheden als met HIP Express One. Maar daarnaast kunt u met deze variant één of meerdere telefoons gebruiken om een inkomend gesprek aan te nemen. De telefoons gaan dan gelijktijdig over. Zo kunt u uw mobiele telefoon hiervoor inzetten. Dat is handig, wanneer u onderweg bent, maar toch bereikbaar wilt zijn op uw zakelijke nummer.

Voor het simultaan overgaan geldt een maximum van 10 nummers, waar u naar kunt doorschakelen. Als u wordt gebeld op het nummer dat u heeft ingesteld, krijgt u een melding, dat u een gesprek heeft op uw HIP Express-nummer. Vervolgens kunt u het gesprek aannemen door op een willekeurige toets te drukken. Die waarschuwing is prettig: u weet direct dat het een zakelijk telefoontje betreft.

Qua kosten is het heel overzichtelijk: de kosten van uw vaste HIP Express-lijn naar het andere toestel betaalt u alleen, wanneer u het gesprek ook daadwerkelijk aanneemt op dat toestel