Zakelijke telefonie

Boone IT

Zakelijke Telefonie

Met zakelijke telefonie maken wij communiceren niet alleen eenvoudiger, maar ook efficiënter. Ontdek nu uw ideale oplossing.

Vraag offerte aan
×

Zakelijke telefonie die bij u past

Zakelijke telefonie is belangrijk voor uw bedrijf. U en uw medewerkers bellen met elkaar of staan (potentiële) klanten en leveranciers te woord. Daarbij wilt u bijvoorbeeld ook flexibeler werken, de effectiviteit en efficiëntie verhogen of gewoon optimaal bereikbaar zijn. Om aan al uw wensen te voldoen, kiest u bij Boone IT zelf de vorm van telefonie die het beste bij u past. Van chats en telefoongesprekken tot aan videobellen.

Vast & mobiel

Vast & mobiel

Met zakelijke vaste telefonie laat u een professionele en betrouwbare indruk achter bij uw relaties terwijl u met zakelijke mobiele telefonie de flexibiliteit enorm vergroot en altijd bereikbaar bent. Waar u en uw medewerkers zich ook begeven. Een MobielVast integratie combineert het beste van beide werelden. Uiteraard ook gewoon beschikbaar met functionaliteiten als keuzemenu’s, wachtrijen en automatisch doorschakelen bij gesprekken buiten openingstijden.

Neem contact op

VoIP & Teams

Ook zakelijke telefonie gaat steeds meer online via een telefooncentrale in de cloud. Met Hosted IP of VoIP telefonie belt u bijvoorbeeld al voordelig via WiFi of mobiele netwerken en met Teams telefonie integreert creëert u zelfs één platform voor alle interne en externe communicatie. Daarbij maakt bellen via het internet het ook eenvoudig om direct relevante klantgegevens op het scherm te toveren. Zo heeft u meteen alle informatie bij de hand. Daar worden zowel u als uw beller blij van.

Neem contact op

Maak kennis met hedendaagse zakelijke telefonie

Maak kennis met hedendaagse zakelijke telefonie

Van altijd en overal bereikbaar zijn met één vast nummer tot aan complete digitale werkplekken met centrale bestandsdeling. Het delen van schermen en bureaubladen in een veilige omgeving en real-time inzage in de beschikbaarheidsstatus van collega’s, zodat u weet naar wie u kunt doorverbinden. Bij Boone IT laten we u graag zien wat er mogelijk is voor uw bedrijf of organisatie.

Neem nu contact met ons op en laat u vrijblijvend adviseren.

Neem contact op

Wij werken voor

Hieronder een greep uit onze klanten.

Logo Les Genereux
Logo Perfectkeur
Logo FastenerPoint
Logo Superfood
Logo Interior Glassolutions
Logo HG Montage
Logo G. Vlastuin Transport
Logo Brandola
Logo Bakkerij van Voorthuizen
Logo Jansen 2 Wielers
Logo KGS
Logo Van Ree Accountants