Vaste telefonie (zakelijk)

Boone IT

Vaste telefonie (zakelijk)

Met zakelijke vaste telefonie zijn u en uw medewerkers altijd bereikbaar. Ook bij WiFi- en internetstoringen. Wel zo prettig.

Vraag offerte aan
×

Professioneel en betrouwbaar

Ondanks de voortschrijdende technologieën en een steeds mobielere wereld, kiezen nog steeds veel bedrijven en organisaties voor zakelijke vaste telefonie. Terecht, want een vaste lijn geeft een professionele uitstraling. U kunt bijvoorbeeld diverse regionummers gebruiken als u lokale klanten bedient of extra vertrouwen wekken door uw 06-nummer te vervangen door een vast nummer. Waar mobiele telefoons nog wel eens kampen met een lege batterij of slecht bereik, bent u met vaste telefonie bovendien wél altijd bereikbaar.

Mogelijkheden

Mogelijkheden

Met zakelijke vaste telefonie profiteert u van bijna onbeperkte mogelijkheden. Met een uitgebreid nummerplan stelt u bijvoorbeeld eenvoudig een keuzemenu in zodat uw bellers direct bij de juiste persoon uitkomen of maakt u gebruik van een wachtrij wanneer al uw medewerkers in gesprek zijn. U heeft immers inzicht in de beschikbaarheid van collega’s. Wij maken daarbij gebruik van diverse Yealink telefoons, Gigasets of Multi-Cell DECT toestellen. U kiest dus zelf voor vaste en/of draagbare toestellen.

Neem contact op

Mobiele & zakelijke vaste telefonie in één

U heeft de mogelijkheid om ook mobiele apparaten te integreren in uw telefonie. Met KPN EEN combineert u namelijk het beste van beide werelden. U belt dan weliswaar via het internet (VoIP) en maakt gebruik van een virtuele telefooncentrale in de cloud, maar uw medewerkers kunnen hiermee ook via hun mobiele telefoon bellen met het nummer van uw zaak. Handig voor thuiswerkers of voor collega’s op locatie. Het maakt het bovendien mogelijk om uw vaste telefoonlijn te koppelen aan uw bedrijfssoftware of CRM-systeem.

Neem contact op

Meer weten over vaste telefonie (zakelijk)?

Meer weten over vaste telefonie (zakelijk)?

Wij helpen het MKB, middelgrote bedrijven en grote organisaties graag met het creëren van een omgeving voor optimale bereikbaarheid en communicatie. Van vaste tot mobiele en VoIP telefonie. Van 5 tot wel 150 gebruikers. Desgewenst inclusief handige smartphone app voor eenvoudig beheer en realtime inzicht. Kortom, we zorgen er altijd voor dat u gewoon kunt communiceren zoals u wilt.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw onderneming? Neem contact op en laat u vrijblijvend adviseren.

Neem contact op

Wij werken voor

Hieronder een greep uit onze klanten.

Logo Les Genereux
Logo Perfectkeur
Logo FastenerPoint
Logo Superfood
Logo Interior Glassolutions
Logo HG Montage
Logo G. Vlastuin Transport
Logo Brandola
Logo Bakkerij van Voorthuizen
Logo Jansen 2 Wielers
Logo KGS
Logo Van Ree Accountants