VOIP telefonie

Boone IT

VOIP telefonie

Met zakelijke VoIP telefonie en HIP telefonie voor kleine en (middel)grote bedrijven maken wij bellen eenvoudiger, flexibeler - en goedkoper.

Vraag offerte aan
×

Wat is VoIP telefonie?

VoIP staat voor Voice over Internet Protocol. Met VoIP telefonie belt u dus niet via de analoge lijn, maar via het internet. Dat houdt in dat u oneindig veel gesprekken kunt voeren over één netwerkverbinding en met klanten over de hele wereld. Daarnaast brengt u met VoIP telefoons alle communicatie samen op één apparaat: voicemail, e-mail, videobellen, enzovoorts. We kunnen het zelfs integreren op uw eigen mobiel.

HIP telefonie

HIP telefonie

HIP is een afkorting voor Hosted IP. HIP telefonie is dus eigenlijk hetzelfde als bellen met VoIP; u belt via één centrale ‘in de cloud’. Al uw apparaten, zowel desktops als mobiel, zijn daarmee verbonden. Ook als deze niet op kantoor zijn. Daarmee bent u echt altijd en overal bereikbaar. Bovendien hoeft u niet meer te investeren in een fysieke telefooncentrale met bijbehorende bekabeling. Dat maakt VoIP telefonie vaak veel voordeliger én flexibeler dan de vaste lijn.

Neem contact op

Mogelijkheden & voordelen

VoIP toestellen en gesprekskosten zijn doorgaans goedkoper dan bij een reguliere telefooncentrale. Daarnaast kunnen al uw klanten u bereiken op één nummer en belt u ook altijd met datzelfde nummer. Ongeacht of u op kantoor bent. Bovendien kunnen we de data koppelen met uw bedrijfssoftware of CRM-systeem, oproepen laten doorschakelen naar uw mobiele telefoon of voicemail, wachtrijen en keuzemenu’s opnemen en ga zo maar door. De functionaliteiten zijn haast eindeloos.

Neem contact op

Ook zakelijke VoIP telefonie gebruiken?

Ook zakelijke VoIP telefonie gebruiken?

Wij helpen het MKB en allerlei andere organisaties graag aan zakelijke VoIP en HIP telefonie. Met een eenvoudig te bedienen systeem, diverse koppelingen en allerlei rapportage mogelijkheden maken we uw algehele communicatie makkelijker en efficiënter. Bovendien kunnen we eenvoudig opschalen en ontvangt u zakelijke telefonie die meegroeit met de wensen en behoeften van uw organisatie. Altijd en overal bereikbaar. Voor nu en in de toekomst.

Neem nu vrijblijvend contact op en laat u inspireren door de mogelijkheden van internet telefonie.

Neem contact op

Wij werken voor

Hieronder een greep uit onze klanten.

Logo Les Genereux
Logo Perfectkeur
Logo FastenerPoint
Logo Superfood
Logo Interior Glassolutions
Logo HG Montage
Logo G. Vlastuin Transport
Logo Brandola
Logo Bakkerij van Voorthuizen
Logo Jansen 2 Wielers
Logo KGS
Logo Van Ree Accountants